تقنى داى
اهلا بكم نشكركم على زيارتكم للمنتدى
نتمنى التسجيل والمساهمه فى بناء المنتدى


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

تقنى داى
اهلا بكم نشكركم على زيارتكم للمنتدى
نتمنى التسجيل والمساهمه فى بناء المنتدى
تقنى داى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة عمل فراخ بانيه بالصور

اذهب الى الأسفل

  طريقة عمل فراخ بانيه بالصور Empty طريقة عمل فراخ بانيه بالصور

مُساهمة  Admin الإثنين 17 يونيو - 20:54


طريقة عمل فراخ بانيه بالصور



































المقادير :-


نص كيلو صدور فراخ مخلية 

دقيق 

بقسماط 


متاح الان يمكنك زيارة
       مشاريع صغيرة +مشاريع مربحة للغاية
متاح الان يمكنك زيارة          اختراعات بسيطة وسهلة فى المنزل

متاح الان يمكنك زيارة      تهيسلت للفيس بوك+حكم مكتوبة على صور
متاح الان يمكنك زيارة              مشروعات صغيرة (يدوية)

































































المقادير :-


نص كيلو صدور فراخ مخلية

دقيق

بقسماط

توابل عبارة عن

ملح فلفل قرفة شطة كمون كسبرة ناشفة

جنزبيل بودر قرنفل بودر ثوم بودر واي توابل تحبيها

الطريقة


اول حاجة يا بنات هنجهز تتبيلة الفراخ في منتهي البساطة

هنجيب شوية مية متبلة بكل التوابل اللي قولت عليها


وهنجيب الصدور المخلية والمتقطعة سلايسز ونحطها في التتبيلة ونسيبها شوية حوالي نص ساعة

وممكن اقل كمان لو انت مستعجلة


وفي الوقت اللي بتتبل فيه هنجهز الدقيق والبقسماط


هنجيب شوية دقيق ونتبلهم بملح وفلفل واي توابل تحبيها


وهنجيب البقسماط وعليه شوية دقيق ونتبلهم برضه بملح وفلفل وشطة وثوم بودر وجنزبيل وقرفة واي توابل تحبيها برضه


هنجيب الفراخ بعد ما اتبلت

وناخد قطعة منها ونحطها في التتبيلة ونبلها كويس


  طريقة عمل فراخ بانيه بالصور 9k=


وبعدين ناخد حتة الفرخة وعلي الدقيق ونقلبها علي الجنبين كويس


نرجع تاني نحط حتة الفرخة في المية بتاعة التتبيلة




واخر خطوة هناخد حتة الفرخة ونحطها في البقسماط والدقيق المتبلين

ونقلبها علي الجنبين ونضغط عليها بايدنا كويس


وممكن ما تحتاجيش تحطيها في التلاجة عشان تتماسك

لانك وانت بتعمليها في البقسماط بتضغطي عليها كويس بتمسك وبتبقي مظبوطة


ونكرر نفس الخطوات لحد ما نخلص كل الكمية بتاعة الفراخ


  طريقة عمل فراخ بانيه بالصور 13011823973970

وفي زيت غزير وسخن نحط الفراخ تتحمر


ونقلبها علي كل ناحية لحد ما تاخد اللون الدهبي الجميل

ونطلعها علي ورق مطبخ عشان يتشرب الزيت الزيادة


ودة الشكل النهائي للفراخ


Admin
Admin

عدد المساهمات : 229
نقاط : 5476
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 25/04/2011
العمر : 27
الموقع : www.gogle.com.eg

https://hmisr25.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى